19.1.2015

Haitarisukkaa pukkaa

JyJu numero 3. Tein kaverilleni tilauksesta haitarivarsisukat. Kovin hitaasti ne valmistui, kun ei enää oikein ehdi kutoa niin paljon kuin hoitovapaalla. On ollut vähän väsyäkin ilmassa, eikä ole jokahetki huvittanut kutoa. Eiköhän se tästä kun tottuu tähän uudenlaiseen arkeen. 

Tilaajan toiveissa oli pinkkiä ja harmaata ruttuisella varrella. Hän ehdotti seiskaveikan raitalankaa, mutta mä raidoitin samoilla väreillä mielummin itse, koska värinvaihdon osuessa nurjalle kerrokselle vaihtokerroksesta tulee tosi epäsiisti, ja raitalangalla niitä on mahdotonta välttää. Ohje on arkimamman blogista. Tilaaja halusi varsista löysähköt joten lisäsin silmukoita ja laitoin niitä 60. Nilkkaresorissa kaventelin 12 silmukkaa pois joten terään jäi 48. Kuvissa mun jaloissa sukat on vähän hassun näköiset kun ovat mulle isot, mutta koska sukat pääsee niin paljon paremmin edukseen kuvissa kun ne on jaloissa, ja sopivan kokoisia jalkoja nyt ei ollut tarjolla niin kuvasin omissani. 







Malli on tosi helppo ja etenee nopeasti, ja siitä kiva että sitä voi pitää myös suorana toisin kuin näitä austermann ruttuvarsisukkiani. Nämä oli kiva tehdä eikä varmasti jää viimeisiksi haitarivarsisukikseni!






Lanka: 7 veljestä 
Puikot: 3,5mm pyöröt
Koko: 40
Langanmenekki: 164g
Malli: Haitarivarsisukka


-Nina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.